Gastheer Brian en chef-kok Kenneth leggen beiden de lat hoog. Hier in Waasmunster wordt het credo ‘topgastronomie in een huiselijk kader’ duidelijk gehuldigd. Balance opende bijna twee jaar geleden haar deuren. Brian en Kenneth hebben ervaring opgedaan bij bekende gastronomische restaurants en mikken met Balance opnieuw op hoge scores in culinaire gidsen zoals Gault&Millau.

Restaurant-Balance-element

Gastheer Brian opende Balance op zijn 23ste met als doel mensen gastronomisch te laten genieten in een huiselijke sfeer. Hij ontvangt de gasten met een brede glimlach en een af en toe een grapje. We willen dat onze gasten een geweldige avond beleven, van het moment dat ze binnenkomen tot ze weer vertrekken, en genieten zonder verplichtingen.
Daarnaast laat hij de klanten genieten van zorgvuldig geselecteerde wijnen die perfect passen bij het menu. Brian houdt ervan om speciale wijnen te serveren, zodat je een onvergetelijke avond beleeft.

Onze chef, Kenneth, is het brein in de keuken. Hij zorgt voor heerlijke combinaties van smaken en producten die je wereldwijd kunt terugvinden. Zijn passie en liefde voor gastronomie zijn terug te vinden in de gerechten.
Kenneth experimenteert graag met bijzondere ingrediënten en technieken, waardoor de keuken een unieke eigenheid krijgt en zich onderscheidt van andere restaurants. Hij bezorgt je een onvergetelijke avond met zijn creaties.